18 C
Athens

Τριάρα της Ξάνθης απέναντι στον Ορφέα

Η Ξάνθη συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν

Μια μέρα μετά το φιλικό της Ξάνθης κόντρα στον Άρη, οι «Ακρίτες» έδωσαν ακόμα ένα φιλικό. Συγκεκριμένα η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς αντιμετώπισε τον Ορφέα και δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα. Άλλωστε κάτι τέτοιο μαρτυράει και το σκορ, το οποίο ήρθε 3-0. Στο συγκεκριμένο φιλικό πάντως η Ξάνθη δεν έπαιξε με τους βασικούς παίκτες της.

Ο Ράσταβατς προτίμησε να δώσει χρόνο στους υπόλοιπους παίκτες που δεν είχαν παίξει. Σίγουρα θα ήθελε να αποκομίσει ορισμένα συμπεράσματα κι απ’ αυτούς και σε πρώτο χρόνο να τσεκάρει την ετοιμότητά τους. Από εκεί και πέρα το σκορ άνοιξε ο Σβάρνα στο 11ο μόλις λεπτό. Στο 48ο ο Σουλεϊμάν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Φάκη στο 64’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Θυμιάνης, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Σουλεϊμάν, Κοβάσεβιτς, Τσάπαρης, Δάκης, Φασίδης, Μελισσόπουλος. Έπαιξαν και οι Αγγελόπουλος, Γιανναράκης, Γκατζόγιας, Τριανταφύλλου

Ορφέας: Αθανασίου, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Μακράκης, Τζαμπάρ Χαλήλ, Μαυρόπουλος, Πασχαλάκης, Χατζηπαπας, Χιντ Ομέρ, Χαλήλ Ιμπράμ, Χασάνογλου. Έπαιξαν και οι: Ζυγκολάρη, Τσιτάκ, Μπαϊρακτάρ, Βουλγαρίδης, Καραγκιόζης Γ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς