16.6 C
Athens

Τσέλσι: Οι οπαδοί τα «έψαλαν» στον Τιάγκο Σίλβα μετά το 5-2 από τη Γουέστ Μπρομ

Η Τσέλσι υπέστη οδυνηρή ήττα στο Λονδίνο από τη Γουέστ Μπρομ με 5-2, με τον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφήνοντας την ομάδα του από το 29′ με 10 παίκτες, να γίνεται «βορά» στα… χέρια των φιλάθλων.

Φρένο στο αήττητο σερί των πρωτευουσιάνων έβαλαν το μεσημέρι του Σαββάτου (3/4) οι Μπάγκις, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να μετράει την πρώτη της ήττα έπειτα από 14 παιχνίδια του Γερμανού τεχνικού στον πάγκο των «μπλε».

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, το όνομα που μπήκε κατευθείαν στα trends του Twitter και δεν ήταν για καλό λόγο, ήταν του Τιάγκο Σίλβα. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος αντίκρισε στο 29′ δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να αφήσει από πολύ νωρίς την Τσέλσι να παλεύει με έναν παίκτη λιγότερο.

Και κάπως έτσι στο Twitter στήθηκε πάρτι, με τον βετεράνο αμυντικό να πρωταγωνιστεί και να δέχεται τις επιδοκιμασίες των φιλάθλων της Τσέλσι.

Μεταξύ των σχολίων που έγιναν γύρω από το όνομα του Βραζιλιάνου ήταν: «Μήπως ο Τιάγκο Σίλβα τποστηρίζει τη Γουέστ Μπρομ;», «Ο Τιάγκο Σίλβα είναι κρυφά θαυμαστής της Γουέστ Μπρομ», «Η Γουέστ Μπρομ είναι πιθανώς ο χειρότερος εφιάλτης του Τιάγκο Σίλβα», «Θέλω απλώς να μάθω γιατί ο Τιάγκο Σίλβα είναι καταραμένος κόντρα στη Γουέστ Μπρομ», «Είναι ο Τιάγκο Σίλβα αλλεργικός στο να παίζει εναντίον της Γουέστ Μπρομ ή κάτι τέτοιο; Λοιπόν, δεν μπορείτε να τα έχετε όλα, υποθέτω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς