23.3 C
Athens

Supr League 2: Ο Ναζίμ τιμώρησε την Ξάνθη, ούτε τώρα ο Εργοτέλης (vid)

Η Ξάνθη έμεινε στο 1-1 στα Πηγάδια απέναντι στον Καραϊσκάκη, ενώ ο Εργοτέλης συνέχισε τις γκέλες, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από τα Τρίκαλα. Την ίδια στιγμή, ένα σημαντικό τρίποντο πανηγύρισαν τα Χανιά κόντρα στον Διαγόρα, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 και προσπερνώντας στον βαθμολογικό πίνακα την ομάδα της Ρόδου.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Σαββάτου (3/4) ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Καραϊσκάκη (1-1), με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από νωρίς και χάρη στο γκολ του Θανάση Ντίνα στο 12′ πήραν το προβάδισμα.

Ο Νταβίντ Ναζίμ ωστόσο, πίεσε, έκλεψε την μπάλα και ισοφάρισε στο 58′ για την ομάδα της Άρτας.

Δέκα λεπτά αργότερα η Ξάνθη έκανε το 2-1 με τον Παπάζογλου, με τον γκολ ωστόσο, του Έλληνα επιθετικού να μην μετράει, φάση που σήκωσε έντονες αντιδράσεις από τον πάγκο των γηπεδούχων. Και κάπως έτσι το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος, με την Ξάνθη να παραμένει στη δεύτερη θέση, έχοντας 31 βαθμούς.

 

Την πέμπτη διαδοχική του ήττα στη Super League σημείωσε ο Εργοτέλης, ο οποίος πλέον έχασε σημαντικό έδαφος από την κορυφή, μένοντας στο -6 από τον Ιωνικό και στο -3 από τον τρίτο Λεβαδειακό. Αν και ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ με τον Μανουσάκη στο 37′, πολύ γρήγορα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 41′ με τον Ευθυμίου, για να έρθει ξανά στο 53′ ο 22χρονος και να γράψει το 1-2. Με πρωταγωνιστή ξανά τον Μανουσάκη, ο Εργοτέλης φέρνει το ματς στα ίσα στο 78′, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αν και το παιχνίδι φάνηκε ότι θα λήξει 2-2, ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του αγώνα ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για παράβαση υπέρ της ομάδας των Τρικάλων, το οποίος εκτέλεσε ο Ριζογιάννης και έγραψε το τελικό 2-3.

Τα Χανιά επικράτησαν με 1-0 του Διαγόρα και διεύρυναν το αήττητο σερί τους σε επτά παιχνίδια. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καμαρά, χαρίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του, η οποία ανέβηκε στην πέμπτη θέση με 28 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της τον Διαγόρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/4

Ξάνθη – Καραϊσκάκης 1-1 (12′ Ντίνας / 58′ Ναζίμ)

 

Εργοτέλης – Τρίκαλα 1-2 (37′, 78′ (ΠΕΝ) Μανουσάκης / 42′, 53′ Ευθυμίου, 89′ (ΠΕΝ) Ριζογιάννης)

Χ

 

Χανιά – Διαγόρας 1-0 (61′ Καμαρά)

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/4

Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας (14:45)

Απόλλων Λάρισας – Ιωνικός (14:45)

ΟΦΙ – Λεβαδειακός (14:45)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς