15.7 C
Athens

Στην Ατλέτικο μέχρι τέλους ο Γοδίν

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντιέγκο Γοδίν συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας τους, μέχρι το 2021

Ντιέγκο Γοδίν και Ατλέτικο Μαδρίτης τα βρήκαν, ώστε ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής να παραμείνει κάτοικος της πρωτεύουσας για άλλα 3 χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2021, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να κλείνει στην Γιουβέντους. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε πιστός στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε και επέκτεινε το συμβόλαιο συνεργασίας του, το οποίο έληγε την επόμενη σεζόν, με την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των «ροχιμπλάνκος» και του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού ήταν εξαιρετικά σύντομες, διότι και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν να συνεχίσουν να συνεργάζονται. Μάλιστα, ο Γοδίν, προορίζεται ως νέος πρώτος αρχηγός της ομάδας, έπειτα από την αποχώρηση του Γκάμπι, για την Αλ Σαάντ της Σαουδικής Αραβίας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε 8 χρόνια παρουσίας σε «Βιθέντε Καλδερόν» και «Γουάντα Μετροπολιτάνο», ενώ αν εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο θα κλείσει 11ετία στην Ατλέτικο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουρουγουανός αμυντικός ανακοινώθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια, στις 12 Αυγούστου του 2010, όπως επικοινώνησαν οι κάτοχοι του Europa League, μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς