21.1 C
Athens

Γείτονας ΜακΚένι: Έφταναν συνεχώς ταξί που έφερναν νεαρές κοπέλες

Αν και ο Πάουλο Ντιμπάλα ζήτησε συγνώμη και απολογήθηκε για το πάρτι που διοργάνωσε σπίτι του ο Γουέστον ΜακΚένι, τονίζοντας πως ήταν ένα απλό γεύμα, οι γείτονες του 22χρονου Αμερικανού έρχονται να τον διαψεύσουν.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες δύο ημέρες στη Γιουβέντους, καθώς τρεις παίκτες της, και συγκεκριμένα, οι Ντιμπάλα, ΜακΚένι και Αρτούρ έσπασαν τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Αμερικάνος μέσος, ο οποίος διοργάνωσε και το πάρτι, φαίνεται πως δεν είχε βολιδοσκοπήσει σωστά την κατάσταση.

Οι γείτονες του Μακένι κάλεσαν την αστυνομία όταν αντιλήφθησαν ότι υπήρχε πάρτι μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα και οι τρεις να τιμωρηθούν με πρόστιμο, αλλά και να απουσιάσουν από την αναμέτρηση με την Τορίνο, με τον Αντρέα Πίρλο να τους αφήνει εκτός.

Ο Ντιμπάλα βέβαια, προσπάθησε να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα και μέσω δημοσίευσης του ζήτησε συγνώμη, αλλά τόνισε πως επρόκειτο για ένα απλό γεύμα, και όχι πάρτι, όπως γράφθηκε.

Βέβαια, άλλη άποψη έχουν οι γείτονες του ΜακΚένι.

«Δεν πιστεύω πως επειδή είναι ποδοσφαιριστής είναι και πάνω από τον νόμο. Πήγα στις 22:30 να βγάλω το σκύλο μου βόλτα και είδα πολλά αμάξια παρκαρισμένα απ’ έξω. Ήταν ένα γκρουπ ανθρώπων, όπου κανείς δεν φόραγε μάσκες. Υπήρχαν πολλές Mercedes, πολλά Jeep και διάφορα ταξί που έφερναν νεαρά κορίτσια.

Και αφού το δείπνο με φίλους δεν επιτρέπεται, αποφάσισα να καλέσω την αστυνομία. Δεν έχω κάτι με τον ΜακΚένι, είναι ένα ήρεμο παιδί που παραμένει επαγγελματίας. Υποστηρίζω την Γιουβέντους και για αυτό στεναχωριέμαι. Πρέπει να βρίσκονται σε λιγότερα πάρτι και να επικεντρώνονται περισσότερο στο χορτάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά μια μαρτυρία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς