22.6 C
Athens

Τοτσίδου: Το ίδιο αποφασισμένες και παθιασμένες

Η Σία Τοτσίδου μίλησε για τη ρεβάνς με το Μαρκόπουλο και την προσοχή που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει την πρόκριση

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Μαρκόπουλο, το Σάββατο (3/4), όταν και θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-1 σετ (31/3), οι Ερυθρόλευκες χρειάζονται δύο σετ στον επαναληπτικό για να προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η αναμέτρηση με το Μαρκόπουλο θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη», στις 19:30, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από το OSFP TV (σ.σ.: το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YouTube).

H Σία Τοτσίδου μίλησε στο olympiacossfp.gr και στάθηκε στη συγκέντρωση που απαιτείται προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος: Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα ακραία του Ολυμπιακού είπε: «Είμαστε έτοιμες για το επόμενο παιχνίδι και ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει η πρόκριση. Έχει γίνει το πρώτο βήμα, αλλά το πιο καθοριστικό είναι το αυριανό.

Θέλουμε να εμφανιστούμε το ίδιο αποφασισμένες και παθιασμένες και με την ίδια ομαδικότητα που είχαμε στον πρώτο αγώνα, έτσι ώστε να κλειδώσουμε το παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Κάτι πολύ σημαντικό που μας απασχολεί είναι να φεύγουμε από το γήπεδο όλοι υγιείς γιατί δεν είναι κάτι δεδομένο βάσει των συνθηκών που βιώνουμε και του τρόπου που εξελίσσεται η φετινή σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς