20.9 C
Athens

Ρεάλ: Στη Μαδρίτη ο Μίνο Ραϊόλα για το μέλλον του Χάαλαντ (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο δεύτερος σύλλογος που ο Μίνο Ραϊόλα επισκέπτεται την Πέμπτη (1/4) μαζί με τον πατέρα του Έρλινγκ Χάαλαντ, Αλφ Ίνγκε, προκειμένου να συζητήσουν με τη διοίκηση των Μαδριλένων για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Νορβηγού στην ομάδα.

«Tour» στην Ισπανία κάνει από το πρωί της Πέμπτης ο γνωστός ατζέντης και εκπρόσωπος του σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ, ο οποίος μετά τη συνάντησή του με τη νέα διοίκηση της Μπαρτσελόνα και τον Ζοάν Λαπόρτα, «πέταξε» με προορισμό τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ.

Μπορεί ο γερμανικός σύλλογος να έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μίχαελ Ζορτς, να τονίζει νωρίτερα πως επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνει και το 2022 ο Χάαλαντ, την ίδια στιγμή ωστόσο, ο Μίνο Ραϊόλα κάνει την έρευνα αγοράς για τον πελάτη του.

Το μέλλον του 20χρονου στράικερ κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι στην Ντόρτμουντ, αν και ο Ζορτς εμφανίστηκε ιδιαίτερα καθησυχαστικός και σίγουρος για την παραμονή του παίκτη. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, του πλάνου του γνωστού μάνατζερ είναι να έρθει σε επαφή με πέντε κορυφαία κλαμπ που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Χάαλαντ, να ενημερωθεί για τις προθέσεις τους και στη συνέχει να πάρει με τον πελάτη του την οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, η Ντόρτμουντ δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 150.000.000 ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς