24 C
Athens

Σαραντίτης: Μεγάλος σεβασμός για τον Ολυμπιακό και τα κορίτσια του

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έβγαλε το καπέλο στις παίκτριες της ομάδας

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας εκτός έδρας του Μαρκόπουλου με 3-1 σετ (31/3).

Οι Ερυθρόλευκες έστειλαν μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, παίζοντας χωρίς ξένες και συνολικά έξι από τις βασικές αθλήτριες με τις οποίες ξεκίνησε τη σεζόν!

Ο Σπύρος Σαραντίτης εξήρε την απόδοση της ομάδας του και έβγαλε το καπέλο στις αθλήτριές του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Μεγάλος σεβασμός για αυτήν την ομάδα και τα κορίτσια. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθειά τους γιατί δίνουν το 100% σε όλες τις προπονήσεις και στον αγώνα.

Παίξαμε ως Ολυμπιακός παρά τα προβλήματα που καλούμαστε να ξεπεράσουμε. Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά απαιτείται και το δεύτερο, το Σάββατο, αφού έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Η πασαδόρος του Ολυμπιακού, Παναγιώτα Ξανθοπούλου, η οποία πέτυχε 9 πόντους, τόνισε: «Στην αρχή μπήκαμε λίγο μουδιασμένες λόγω απραξίας αρκετών εβδομάδων και αυτό φάνηκε διότι κάναμε κάποια αβίαστα λάθη. Στα επόμενα σετ, ωστόσο, μπήκαμε πιο δυναμικά και παίξαμε σωστά την τακτική που δουλέψαμε. Ήταν ένα αρκετά δύσκολο ματς για εμάς, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σειρά έχει το επόμενο παιχνίδι του Σαββάτου, πάλι με το Μαρκόπουλο, που είναι ακόμα πιο σημαντικό για την επόμενη φάση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς