20.9 C
Athens

Επιστρέφει στη Σεβίλλη ο Χιλ με νέο συμβόλαιο και ρήτρα 100.000.000 ευρώ

Ο Μπράιαν Χιλ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου και απόδειξη αυτού αποτελεί το γεγονός πως σε ηλικία 20 ετών έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της χώρας του, στην αναμέτρηση με την Ελλάδα για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022.

 

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σεβίλλης, ωστόσο το προηγούμενο καλοκαίρι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός στην Έιμπαρ για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος για τη σεζόν 2021/2022.

Υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Χιλ που διακρίνεται για την έκρηξη του στο αριστερό άκρο της επίθεσης καθώς και για την ικανότητα του στο «1vs1» έχει καταγράψει 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, θεωρείται δεδομένο πως ο 20χρονος όχι μόνο δεν θα παραχωρηθεί εκ νέου σε άλλη ομάδα την επόμενη σεζόν, αλλά θα αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές του Γιούλεν Λοπετέγκι την επόμενη σεζόν.

 

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 50.000.000 ευρώ.

Στόχος της ανδαλουσιάνικης διοίκησης είναι μέσα στο επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ο Χιλ να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 και με ρήτρα που θα ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 100.000.000 ευρώ!

Σημειώνεται πως ήδη η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει στη λίστα της τον Ισπανό, ωστόσο όπως αντιλαμβάνεται κανείς, με τέτοια ρήτρα το πιθανότερο είναι να της… κοπεί απότομα η όρεξη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς