19 C
Athens

Ιντρις Ελμπα, ο νέος Τζέιμς Μποντ: «Το όνομά μου είναι Ελμπα, Ιντρις Ελμπα»

Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε εμμέσως μέσω του λογαριασμού του στο twitter ότι θα είναι ο επόμενος πράκτορας 007

Τα δημοσιεύματα που εδώ και καιρό τον θέλουν να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, επιβεβαίωσε εμμέσως ο Ιντρις Ελμπα, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

O γνωστός ηθοποιός που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από εκείνους που θέλουν ο πράκτορας-σύμβολο της Μεγάλης Βρετανίας να παραμείνει λευκός, φαίνεται πως είναι αυτός που θα γράψει τελικά ιστορία ως ο πρώτος μαύρος πράκτορας 007.

Ο ηθοποιός σχολίασε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Το όνομά μου είναι Ελμπα, Ιντρις Ελμπα» και ανέβασε μια σέλφι φωτογραφία του. Οι θαυμαστές του θεώρησαν ότι είναι η επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων και έκαναν κατά χιλιάδες retweet το σχόλιό του.

Οι φήμες ότι μπορεί να είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ κυκλοφορούν από το 2014. Ενισχύθηκαν μάλιστα από τη δήλωση, πριν από λίγες ημέρες, της παραγωγού της ταινίας Μπάρμπαρα Μπρόκολι ότι «ήρθε η ώρα» για έναν μη λευκό ήρωα.

Οπως αναφέρει η Daily Star, ο σκηνοθέτης Αντουάν Φούκα αποκάλυψε λεπτομέρειες της συζήτησής του με την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι, η οποία ανέφερε ότι «ήρθε η ώρα για τον πρώτο μη λευκό ηθοποιό να πάρει τον εμβληματικό αυτό ρόλο».

Ο Φούκα συζήτησε για το ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος Μποντ με τη Μπρόκολι, της οποίας η προοδευτική αυτή κίνηση, μάλλον θα ευοδωθεί και ο Ιντρις Ελμπα είναι το «γκανιάν».

Πράγματι, ο σκηνοθέτης μοιάζει να στηρίζει τον ηθοποιό που τον βλέπουν ως έναν δυνατό υποψήφιο λέγοντας: «Ο Ιντρις μπορεί να το κάνει. Χρειάζεται ένας τύπος δυνατός σωματικά και ο Ιντρις το ’χει».

Η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, που θα είναι η 25η σε σειρά και την οποία θα σκηνοθετήσει ο Ντάνι Μπόιλ, υπάρχει πιθανότητα να είναι η τελευταία για τον Ντάνιελ Κρεγκ, αφού όπως δηλώνει ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο Ελμπα είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θεωρεί πως είναι μεγάλος στην ηλικία για έναν τέτοιο ρόλο (είναι γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου 1972, επομένως σε λίγες ημέρες γίνεται 46 ετών).

«Νομίζω ότι είμαι πολύ μεγάλος για να υποδυθώ αυτόν τον άντρα που τρέχει με αυτοκίνητα και βρίσκεται ανάμεσα σε κυρίες και μαρτίνι. Ποιος θέλει να το κάνει αυτό;», είχε δηλώσει το 2016.

Σήμερα είναι 45 ετών και… 11 μηνών, δηλαδή πέντε χρόνια νεότερος από όταν ο Ντάνιελ Κρεγκ ανέλαβε το ρόλο του 007 και στην ίδια ηλικία με τον Ρότζερ Μουρ όταν ξεκίνησε να υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ στην ταινία «Live and Let Die».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς