22.6 C
Athens

Βατούτιν για Τζέιμς: Δεν είναι στον ορίζοντα η προοπτική συνεργασίας, δεν ζούμε ελπίζοντας σε θαύματα

Το γυαλί είχε ραγίσει καιρό ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Μάικ Τζέιμς και παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να ξανακολλήσει, κάτι τέτοιο κατέστη ανέφτικτο, κάτι που παραδέχθηκε σε συνέντευξη του ο ισχυρός άνδρας του ρώσικου συλλόγου, Αντρέι Βατούτιν στην ιστοσελίδα metaratings.ru.

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως: «Δυστυχώς η προοπτική συνεργασίας με τον Τζέιμς τη δεδομένη στιγμή δεν είναι στον ορίζοντα. Την πρώτη χρονιά, ο Τζέιμς δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα, η συνεργασία μας κύλησε πολύ ομαλά και γι’ αυτό ανανεώσαμε το συμβόλαιο του για άλλα τρία χρόνια. Φέτος έχουμε κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχει η μεταξύ μας συνεργασία και να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα. Τα προβλήματα που προέκυψαν δυστυχώς δεν λύθηκαν την πρώτη φορά, συνεχίσαμε τη δουλειά μας αλλά δυστυχώς αποτύχαμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στην ομάδα», ενώ πρόσθεσε για το αν αυτή ήταν απόφαση του Ιτούδη:

 

«Ο Ιτούδης είναι ένας έμπειρος προπονητής με πολλές γνώσεις ο οποίος έχει τη δική του άποψη ως προς το πως να χτίσει την ομάδα και είναι υπεύθυνος γι’ αυτό. Η απομάκρυνση του Τζέιμς ήταν καθαρά απόφαση του τεχνικού μας επιτελείου και πιστεύω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Αμερικανού άσου: «Μην κατηγορείτε συνέχεια τον Τζέιμς, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που έχει κερδίσει πολλά ματς μόνος του και έχει ενθουσιάσει το κοινό με τα όσα κάνει μες στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας αυτή τη στιγμή, είναι καλό να το παραδεχτούμε και να μην ζούμε ελπίζοντας σε θαύματα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς