20.9 C
Athens

Πλήγμα στον ΟΦΗ: Νοκ – άουτ τέσσερις με έξι εβδομάδες ο Καστάνιος

Με νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης (30/3) για τον ΟΦΗ, καθώς η μαγνητική τομογραφία, που υποβλήθηκε ο Λουκ Καστάνιος, έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4-6 εβδομάδες. Επανήλθαν Χουάν Νέιρα και Βαχίντ Σελίμοβιτς, ενώ με ενοχλήσεις αποχώρησε ο Πασχάλης Στάικος.

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Νίκο Νιόπλια. Ο Έλληνας τεχνικός είναι αναγκασμένος να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ολλανδού τεχνικού για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια των play outs.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος φορ αποκόμισε ένα πρόβλημα στους οπίσθιους μηραίους του αριστερού ποδιού και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» για τουλάχιστον ένα μήνα. Δεδομένου ότι η διαδικασία των playouts ολοκληρώνεται στις 15 Μαΐου, ο Καστάνιος αναμένεται να επιστρέψει στους τελευταίους αγώνες.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μπήκαν οι Νέιρα και Σελίμοβιτς, οι οποίοι ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και τέθηκαν ξανά στη διάθεση του Νιόπλια, ενώ αντίθετα ο Στάικος αποχώρησε, λόγω έντονων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στο γόνατο του δεξιού ποδιού.

Ο Έλληνας μέσος θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε μαγνητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος. Την ίδια στιγμή, οι Ντε Γκουσμάν και Γιάννου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Αντίλ Ναμπί έκαναν θεραπεία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς