18.1 C
Athens

Μπάγερν: Θέλει Κουλιμπαλί αντί – Αλάμπα

Ο Καλιντού Κουλιμπάλι βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπάγερν και σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport», οι Βαυροί είναι έτοιμη να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Νάπολι για να τον αποκτήσουν.

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται η παγκόσμια πρωταθλήτρια, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τον νέο «βράχο» που θα καλύψει το μεγάλο κενό που θα αφήσει το προσεχές καλοκαίρι στην άμυνα το Νταβίντ Αλάμπα.

Ο 28χρονος αυστριακός αμυντικός είναι γνωστό εδώ και καιρό πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του μετά το τέλος της σεζόν στον γερμανικό σύλλογο, με τις δύο πλευρές να ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους, έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας.

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ οφείλει να κοιτάξει το «αύριο» και οι διοικούντες την ομάδα έχουν στραφεί ήδη στην αγορά, ώστε να βρουν τον αντικαταστάτη του Αλάμπα. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Gazzetta dell Sport», ο καπιτάνο της Νάπολι είναι το μεγάλο φαβορί και το πρώτο όνομα στη λίστα του Γερμανού τεχνικού, με το κασέ του να αγγίζει τα 80.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, οι Βαυαροί θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον 29χρονο Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και μαζί με τον Νταγιό Ουπαμεκανό, ο οποίος ήδη έχει υπογράψει, να αποτελέσει το δίδυμο της άμυνας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς