24.6 C
Athens

Η Κατερίνα Δαλάκα «πλακώθηκε» με παπαράτσι για χάρη του Ντάνου

Η γνωστή αθλήτρια βρίσκεται στη Σκιάθο και κάνει διακοπές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Μετά το Survivor η ξεκούραση για την Κατερίνα Δαλάκα που πήρε… σβάρνα τα ελληνικά νησιά. Ετσι μετά τη Μύκονο, όπου ταξίδεψε με τις φίλες της και φωτογραφήθηκε στα σοκάκια και τις παραλίες, σειρά πήρε η Σκιάθος.

Η «Διάσημη» του ριάλιτι επιβίωσης κάνει διακοπές στο μαγευτικό νησί και πιο συγκεκριμένα στις περίφημες Κουκουναριές, μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι δυο τους γνωρίζονται, εξάλλου, πριν από το παιχνίδι και έχουν κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις μαζί, προτού η Κατερίνα μπει στο ριάλιτι. Εξάλλου, έχουν γραφτεί τόσα πολλά για τη σχέση τους όλο αυτό το διάστημα.

Οι φωτογραφίες εκείνες που είχαν τραβηχθεί πέρυσι, είχαν σταθεί αφορμή να βρεθεί αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και να δέχεται συνεχώς ερωτήσεις για το αν οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα, όμως, με το Down Town αυτή την φορά η Κατερίνα Δαλάκα δεν επέτρεψε ξανά να απαθανατιστούν μαζί με τον Ντάνο στο νησί του. Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό, η δυναμική παίκτρια του Survivor εξαιρετικά ενοχλημένη, από την προσέγγιση, έριξε έναν πολύ άγριο καβγά με έναν παπαράτσι, που ήθελε να τους φωτογραφίσει.

Η Δαλάκα αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε κανέναν να τους φωτογραφίσει μαζί όσο περνάνε το χρόνο τους παρέα, απολαμβάνοντας θαλάσσια σπορ, στα οποία ως γνωστόν ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι δάσκαλος.

Η Κατερίνα ανέβασε μόνη της στο Instagram μια φωτογραφία από τη Σκιάθο, αλλά σ’ αυτήν απεικονίζεται μόνη της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς