18 C
Athens

Ριφιφί στο Ψυχικό: «Έγραφα ένα σήριαλ και αποθήκευα τα κείμενα στη θυρίδα» είπε στον ανακριτή ο Γκουρούσης

Τρία τουλάχιστον νέα, άγνωστα, πρόσωπα που μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση του μεγάλου ριφιφί τεσσάρων τραπεζικών θυρίδων στο Ψυχικό, φαίνεται ότι έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» του ανακριτή που χειρίζεται τη συγκεκριμένη δικογραφία. Το ενδιαφέρον, επικεντρώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε έναν αλλοδαπό, σε έναν άλλο άνδρα που φέρεται να έχει επενδύσει στην επιχείρηση της συζύγου του προφυλακισμένου Βασίλη ΓκουρούσηΤέτας Καμπουρέλη και σε μια γυναίκα ενδυματολόγο.

Το στοιχείο αυτό διαφαίνεται, άλλωστε, από τις ερωτήσεις τις οποίες έκανε ο ανακριτής στον 58χρονο κατηγορούμενο της υπόθεσης, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, στις 26 Μαρτίου. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση αυτής ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ειδικότερα, κατά την απολογία του στον ανακριτή ο Βασίλης Γκουρούσης, αφού αρνήθηκε, ως γνωστόν, κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση, φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν πληρεξούσιος στη θυρίδα του γιου του και ότι ταυτόχρονα διατηρούσε και δική του θυρίδα σε άλλη τράπεζα, γιατί αποθήκευε εκεί έργα της δουλειά του ως θεατρικός παραγωγός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο POPULUS.GR

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς