20.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Παρελθόν από τα Χανιά ο Φέκκας

Tα Χανιά ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Φέκκα

Ο Γιώργος Φέκκας δεν κατάφερε να βρει ρόλο και χώρο στην ομάδα των Χανίων και επιστρέφει στον Ολυμπιακό, καθώς δεν μέτρησε ούτε μία συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Super League 2 κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Τη Δευτέρα (29/3), ο κρητικός σύλλογος ανακοίνωσε τον τερματισμό του δανεισμού (σ.σ.: που άρχισε στις 7 Οκτωβρίου του 2020) και ο 20χρονος (24/5/2001) επιτελικός μέσος γυρίζει στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο Φέκκας δεν έχει καταγράψει επίσημη συμμετοχή στο ενεργητικό του με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά έχει αγωνιστεί στα μικρά ηλικιακά τμήματα του συλλόγου. Το 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Χανίων:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Φέκκα, που είχε αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Τα Χανιά βρίσκονται στην 6η θέση της Super League 2, έχοντας 25 βαθμούς σε 17 αγώνες (6-7-4).

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Φέκκας εντάχθηκε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού το 2010 και έχει πανηγυρίσει δύο Πρωταθλήματα Κ17 Super League και ένα Κ15. Παράλληλα, είχε σημαντική παρουσία και με την Κ19 των Ερυθρόλευκων στο UEFA Youth League. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ18 της Ελλάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς