15 C
Athens

Γιουβέντους: Βασικός σε άλλη ομάδα ο Μπουφόν ή αποσύρεται

Ο Τζίτζι Μπουφόν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι και σε περίπτωση που δεν μπορέσει να του εγγυηθεί κάποια άλλη ομάδα τη βασική θέση κάτω από τα δοκάρια, τότε είναι έτοιμος να αποσυρθεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport».

Τι κι αν διανύει τα 43ο έτος της ηλικίας του; Οι μόλις 10 εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «μπιανκονέρι» είναι κάτι που βαραίνει τον Μπουφόν.

Ο θρυλικός πορτιέρο δεν αντέχει να βλέπει τα ματς από τον πάγκο και είναι διατεθειμένος να κρεμάσει τα παπούτσια του, εάν μετά το τέλος της σεζόν δεν βρει κάποιον σύλλογο, ο οποίος θα του εξασφαλίσει ότι θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο κάτω από τα δοκάρια.

Το συμβόλαιό του με τη «Γηραία Κυρία» εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και όπως φαίνεται δεν υπάρχουν συζητήσεις για ανανέωση, δεδομένου ότι και ο Αντρέα Πίρλο προτιμά για πρώτη επιλογή τον Βόιτσεχ Σέζνι.

Έτσι, έπειτα από 19 χρόνια γεμάτα κατακτήσεις, χαρές, αλλά και λύπες, οι δύο πλευρές φαίνεται πως οδηγούνται σε «διαζύγιο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς