21.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Στο 100% ο Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι βρίσκεται, πλέον, στο 100% από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας, προσθέτοντας μία επιπλέον λύση στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν

Ο Ολυμπιακός φορτσάρει από τη Δευτέρα (29/3) για την επιστροφή στη δράση ενόψει του εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή (4/4, 19:30), για τη 2η αγωνιστική των Play Οff της Super League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και περιμένει καρτερικά τη σταδιακή επιστροφή των 13 διεθνών από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες προκειμένου να δει το «οπλοστάσιο» της ομάδας γεμάτο για την τελική ευθεία της σεζόν.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους είναι ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος είχε χτυπήσει στις 21 Φεβρουαρίου, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για το Πρωτάθλημα (1-1). Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο, στις 23 Φεβρουαρίου, από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο, και στις 17 Μαρτίου είχε επιστρέψει στην αποστολή των Ερυθρόλευκων ενόψει της ευρωπαϊκής ρεβάνς με την Άρσεναλ (18/3). Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα! Κάτι που έγινε, κυρίως, για ψυχολογικούς λόγους, καθώς ο 22χρονος εξτρέμ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην αγωνιστική δράση και να τεθεί ξανά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, γλιτώνοντας τα χειρότερα, καθώς στην αρχή είχαν εκφραστεί φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά.

Ο Βρουσάι δεν συμμετείχε στον επαναληπτικό επί αγγλικού εδάφους (σ.σ.: έμεινε στον πάγκο), ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού πριν από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Αν και είχε συμπεριληφθεί στην αρχική αποστολή των 22 ποδοσφαιριστών, εν τέλει έμεινε εκτός 20άδας, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη για την 1η αγωνιστική των Play Off της Super League (21/3, 1-0).

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν χρησιμοποιεί παίκτη αν δεν βρίσκεται στο 100% από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας και ο Μάριος Βρουσάι πήρε το χρόνο του για να επανέλθει σε καλή κατάσταση και να αφήσει πίσω του την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Πλέον, είναι διαθέσιμος απόλυτα και υπολογίζεται κανονικά για τους επόμενους αγώνες της ομάδας. Σιγά-σιγά θα πάρει αγωνιστικά λεπτά, σε μία σεζόν που έχει 3 γκολ και 2 ασίστ σε 17 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ανανεώνοντας και το συμβόλαιό του έως τις 30 Ιουνίου του 2024.

Ακόμα είναι νωρίς για να ειπωθεί το παραμικρό ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ και την ενδεχόμενη παρουσία του διεθνούς μεσοεπιθετικού στο ΟΑΚΑ, ενώ υπενθυμίζεται πως στο αντίστοιχο παιχνίδι για την κανονική διάρκεια της Super League είχε πετύχει το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού στην έδρα των Κιτρινόμαυρων (16/12/2020, 1-1).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς