15.9 C
Athens

Έλλη Στάη, ο διακαής πόθος του Epsilon για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων

Θεωρούν ότι είναι η μόνη που μπορεί να «χτυπήσει» το δελτίο του Alpha • Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις με την έμπειρη δημοσιογράφο

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Epsilon για το κλείσιμο όλων των εκκρεμοτήτων, προκειμένου να είναι πανέτοιμο για να μπει δυναμικά στη νέα σεζόν και να χτυπήσει στα ίσα την τηλεθέαση των άλλων τηλεοπτικών σταθμών.

Η μόνη εκκρεμότητα που μοιάζει όμως να είναι και η μεγαλύτερη απ’ όλες είναι αυτή του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, μετά τη διακοπή συνεργασίας με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις έχουν γίνει, ωστόσο, με το πρόσωπο που αποτελεί διακαή πόθο του σταθμού για την πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης κι αυτό δεν είναι άλλο από την Ελλη Στάη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Real Life», τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα η έλευση της έμπειρης δημοσιογράφου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ανταλλαγής εγγράφων για το τελικό κείμενο του συμβολαίου.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις συζητήσεις υψηλόβαθμων στελεχών του Epsilon, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού θα μεταδίδεται στις 19:00.

Η διοίκηση του σταθμού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θεωρεί ότι στην εν λόγω ζώνη υπάρχει χώρος για ένα περισσότερο πολιτικό δελτίο και εκτιμούν ότι δεν γίνεται να αφήσουν μόνο του τον Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ να χτυπά ανενόχλητος πρωτιές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς