20.1 C
Athens

Ενρίκε: Το γήπεδο βοήθησε τη Γεωργία, η μπάλα χοροπηδούσε σαν κουνέλι

Η εικόνα της Ισπανίας κόντρα στη Γεωργία έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον Λουίς Ενρίκε, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της «φούρια ροχα» να εκφράζει την ανησυχία του για το επόμενο παιχνίδι με το Κόσοβο, ενώ στάθηκε και στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Παρά… τρίχα γλίτωσε τη νέα γκέλα η Ισπανία, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, χάρη στα τέρματα του Φεράν Τόρες, ο οποίος αρχικά ισοφάρισε, και του Ντάνι Όλμο, που πέτυχε την απόλυτη ανατροπή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έφυγε από τη Γεωργία (1-2) με το τρίποντο.

 

Παρόλα αυτά, η «φούρια ρόχα» πέρασε διά πυρός και σιδήρου για να φτάσει στη νίκη και αυτό είναι κάτι που ο Ισπανός τεχνικός έχει αντιληφθεί και τον ανησυχεί, ενόψει της συνέχειας και της επόμενης αναμέτρησης κόντρα στο Κόσοβο (31/3).

«Μπορούμε να χάσουμε παίζοντας άσχημα, αλλά όχι χωρίς να προσπαθήσουμε πρώτα. Η Ισπανία πρέπει να βρίσκεται στο επόμενο Μουντιάλ. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής μετά τη λήξη της αναμέτρησης και πρόσθεσε:

«Ανησυχώ πολύ περισσότερο για το επόμενο παιχνίδι με το Κόσοβο. Το γήπεδο βοήθησε την άμυνα της Γεωργίας, επειδή η μπάλα χοροπηδούσε σαν κουνέλι».

Για τον Ράμος: «Εντάξει. Ξέρω πως ό, τι αποφασίσω θα προκαλέσει συζήτηση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς