22.1 C
Athens

Έρικ Γκαρθία: Επικεντρωμένος στην εθνική, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει με την Μπαρτσελόνα

Ο Έρικ Γκαρθία απέφυγε… μαεστρικά να απαντήσει σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τις φήμες για προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως τώρα είναι επικεντρωμένος στην εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Η «φούρια ρόχα» μετά την ισοπαλία, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, απέναντι στην Ελλάδα (1-1) την περασμένη Πέμπτη, λίγο έλειψε να δει την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Αν και οι Ισπανοί βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ κόντρα στη Γεωργία από το 43′, μετά το γκολ του Κβαρατσχέλια πέτυχαν την απόλυτη ανατροπή.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γκαρθία αναφέρθηκε στη σημαντική νίκη, αλλά και τα σενάρια που ακούγονται για πιθανή μετακίνησή του στη Βαρκελώνη.

«Η ομάδα έδωσε το μάξιμουμ. Αξίζαμε τη νίκη», ενώ στην απάντηση δημοσιογράφου για την Μπαρτσελόνα δήλωσε: «Μπαρτσελόνα; Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στην εθνική ομάδα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει με την Μπαρτσελόνα», κατέληξε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο άσσος των Πολιτών μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν έχει δεχθεί την πρόταση ανανέωσης από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ από την άλλη, οι Καταλανοί είχαν εκφράσει από το περασμένο καλοκαίρι το ενδιαφέρον τους για τον 20χρονο, όμως λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν μπορούσαν να προχωρήσουν τότε στην απόκτησή του. Μάλιστα, ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία των δύο πλευρών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς