18 C
Athens

Εθνική Γερμανίας: Αποχωρεί μετά το Euro ο Τόνι Κρόος

Ο Τόνι Κρόος θα αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της Γερμανίας, μετά το EURO 2020, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Bild», προκειμένου να επικεντρωθεί στη Ρεάλ.

Η Γερμανία ξεκίνησε το ταξίδι της για το Κατάρ κόντρα στην Ισλανδία (3-0) την περασμένη Πέμπτη (25/3), ωστόσο ο 31χρονος μέσος δεν κατάφερε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη εθνική ομάδα της χώρας του, καθώς υπέστη μυϊκό τραυματισμό στην τελευταία προπόνηση και επέστρεψε εσπευσμένα στη Μαδρίτη.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ για την ομάδα Λεβ. Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα, ο μέσος των «μερένγκες» αποφάσισε να βάλει τέλος στην παρουσία του στην εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Κρόος θα φορέσει το εθνόσημο μέχρι και το καλοκαίρι, όπου θα βοηθήσει την Γερμανία στις υποχρεώσεις της στο Euro, θα κάνει το καθήκον σαν αρχηγός και στη συνέχεια θα αποχωρήσει, έπειτα από 11 χρόνια προσφοράς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο πολύπειρος Γερμανός έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα το 2010 και έκτοτε μετράει 101 συμμετοχές, σημειώνοντας μάλιστα και 17 γκολ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γερμανία βρίσκεται στον 6ο όμιλο μαζί με τις Ουγγαρία, Πορτογαλία και Γαλλία, ενώ ο πρώτος αγώνας είναι εκτός έδρας απέναντι στη Γαλλία στις 15 Ιουνίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς