17.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Η αναφορά του Αντρεάνι για Βεζένκοφ και Μίκι

Τι έγραψε Ιταλός δημοσιογράφος για τις υποθέσεις των Σάσα Βεζένκοφ και Τζόρνταν Μίκι

Την τιμητική του είχε ο Ολυμπιακός το Σάββατο (27/3), στον προσωπικό λογαριασμό του Ματέο Αντρεάνι στο Twitter.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με το μπάσκετ, έκανε δύο αναρτήσεις για τους Ερυθρόλευκους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, επισημαίνοντας πως ο ελληνικός σύλλογος είναι πολύ ενεργός στη μεταγραφική αγορά για την επόμενη μπασκετική χρονιά!

Αρχικά, ο Αντρεάνι έγραψε πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην πλευρά του Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την παραπαίουσα Χίμκι. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Από εκεί και πέρα, ο Ιταλός δημοσιογράφος σημείωσε πως οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να «δέσουν» με νέο, πολυετές και βελτιωμένο οικονομικά, συμβόλαιο τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Ευρωλίγκα, και φέρεται να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτησή του.

Πάντως, ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2022 και είναι σαφές ότι αποτελεί αγωνιστικό πυλώνα της ομάδας. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν απέχει από την πραγματικότητα, καθώς είναι ξεκάθαρο πως η διοίκηση του μπασκετικού τμήματος θα επιδιώξει στο άμεσο μέλλον της επέκταση της συνεργασίας της με τον διεθνή άσο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς