17.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Ντρέγκερ δεν παίζει με την Τυνησία

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν θα δώσει το «παρών» στο τελευταίο παιχνίδι της Τυνησίας για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα

Η Εθνική ομάδα της Τυνησίας αντιμετωπίζει την Ισημερινή Γουινέα (28/3, 16:00), στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (γκρουπ J).

Το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, καθώς οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα, που θα διεξαχθεί το 2022 στο Καμερούν.

Όσο για τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστεί, καθώς είναι τιμωρημένος. Ο Τυνήσιος δεξιός μπακ πέτυχε ένα γκολ (51′), έδωσε μία ασίστ (39′) και παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα (3′), στο πρόσφατο παιχνίδι στην έδρα της Λιβύης (25/3, 2-5), όπου συμμετείχε σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Έτσι, συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του απέναντι στην Ισημερινή Γουινέα. Το ματς θα γίνει στην πόλη Ράντες της Τυνησίας.

Ο 24χρονος (25/6/1996) Ντρέγκερ μπορεί να έχει περιορισμένο ρόλο στον Ολυμπιακό (μόλις 7 συμμετοχές και μία ασίστ κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν στους Ερυθρόλευκους), αλλά στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του μετράει 17 συμμετοχές και 2 γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς