17.9 C
Athens

Ο Γ. Σαββίδης γιορτάζει την επανεκλογή των 11 «κομάντο» στην ΕΠΟ με το «πώς τους πετσόκοψες;» (και μετά το έσβησε!)

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι ένας από τους ανθρώπους που καταφέραν να καθιερωθούν στο μυαλό της κοινής γνώμης ως έχοντες το… ακαταλόγιστο. Γι’ αυτό και δεν είναι λίγες οι φορές που οι αναρτήσεις του στα social media φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ενδεχομένως ο ίδιος θα επιθυμούσε.

https://athlosnews.gr/oi-eyches-tis-pae-paok-ston-ivan-savvidi-sas-eycharistoy-me-gia-tin-tera-stia-prosfora-sas-ston-sy-llogo/

Την ώρα που επικυρώθηκε η παράταση του εγκλωβισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου στα υπόγεια της «εξυγίανσης», ο γιος του Ιβάν Σαββίδη (και της Κυριακής Σαββίδη, συνιδιοκτήτριας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μαζί με τον έτερο γιο της, Νίκο) θεώρησε ότι το τάιμινγκ ήταν κατάλληλο προκειμένου να… πανηγυρίσει την επανεκλογή των 11 «κομάντο» στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, μετατρέποντας ουσιαστικά σε γλάστρα τον αρχηγό της πρωταθλήτριας Ευρώπης και πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη.

https://athlosnews.gr/ekloges-epo-zagorakis-stin-proedria-exygiansi-sto-koymanto/

Για να δείξει το… μέγεθος της επιτυχίας, ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στο instagram τον διάσημο πλέον μονόλογο του Γιώργου Γιαννόπουλου από την ταινία «Το μικρό ψάρι» που έλεγε μεταξύ άλλων «πώς τους πετσόκοψες έτσι;». Ακριβώς όπως πετσόκοψε το ελληνικό ποδόσφαιρο η «συμμαχία» δηλαδή…

UPDATE: Λίγη ώρα μετά το δημοσίευση του περιστατικού από το FWS, ο Γιώργος Σαββίδης έσβησε την ανάρτηση. Αν και δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τον λόγο, εύκολα μπορούμε να υποθέσουμε ότι κάποιος του τράβηξε το αυτί!

Σαββίδης Ζαγοράκης ΕΠΟ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς