16.2 C
Athens

Η Άρσεναλ «γλυκοκοιτά» τον δήμιο της Τότεναμ, Μίσλαβ Όρσιτς

Ο Όρσιτς απέκλεισε… μόνος του την Τότεναμ και με το μαγικό του χατ-τρικ «έκλεισε το μάτι» σε ποδοσφαιρικά μεγαθήρια της Ευρώπης και σχεδόν σε ολόκληρη την Premier League.

O 28χρονος Κροάτης διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, έκανε το ματς της ζωής του κόντρα στα «Σπιρούνια» του Μουρίνιο και πλέον κοιτάζει μόνο προς τα πάνω και πιο συγκεκριμένα προς τα ημιτελικά του Europa League.

Με 19 γκολ και 8 ασίστ την εφετινή χρονιά με τη φανέλα της Διναμό Ζάγκρεμπ, η παραμονή του στην κροατική πρωτεύουσα και μετά το καλοκαίρι φαντάζει αδύνατη. Βέβαια, για να δελεαστεί η Ντιναμό θα πρέπει να έρθει στα γραφεία της μία πρόταση άνω των 20 εκατομμυρίων, όριο τιμής που ήδη έχει θέσει στον εξτρέμ της.

Οι Λονδρέζοι ψάχνονται σε εκείνη τη θέση και όπως αναφέρει σε σχετικό της δημοσίευμα η «Sun» ο Όρσιτς φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος και ο μεγάλος πόθος του Αρτέτα.

Μένει να φανεί αν οι «Κανονιέρηδες» κάνουν άμεσα την επίσημη κρούση ή αν ο Κροάτης αποφασίσει να στεριώσει στην ομάδα της καρδιάς του…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς