18 C
Athens

Μουρίνιο: Όλοι νομίζουν ότι μπορούν να μιλήσουν για το ποδόσφαιρο

Για την έντονη κριτική που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα μίλησε ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sky Sports», τονίζοντας ότι όλοι θεωρούν πως είναι γνώστες του ποδοσφαίρου, ενώ έπλεξε το «εγκώμιo» του υποστηρίζοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές.

Αναμφίβολα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα τα πυρά τις άσχημες εμφανίσεις της Τότεναμ, ενώ μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Europa League έπεσε πάνω του όλο το ποδοσφαιρικό ανάθεμα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μουρίνιο δεν πτοείται, ενώ αναφέρθηκε και στην μεγάλη αγάπη που του δίνει ο κόσμος.

«Δεν νομίζω ότι θα πήγαινε κάποιος να μιλήσει για πυρηνική φυσική με τη NASA. Παρ’ όλα αυτά όλοι νομίζουν ότι μπορούν να μιλήσουν για ποδόσφαιρο και να συζητήσουν με έναν από τους πιο σημαντικούς προπονητής στο χώρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Τότεναμ.

Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου και το έχω συνηθίσει πλέον. Το εκτιμώ και αυτό είναι καλό για μένα. Ειλικρινά, παίρνω δύναμη από τον εαυτό μου, αλλά κυρίως από τους ανθρώπους που αγαπώ και τους ανθρώπους που ξέρω ότι με αγαπούν.

Πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζω και δεν έχω γνωρίσει ποτέ. Τους ονόμασα Μουρινίστας. Έχω τόσους πολλούς σε όλο τον κόσμο και παίζω για αυτούς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς