22.9 C
Athens

Αρνείται να ανανεώσει ο Ραμπιό

Ο Γάλλος μέσος της Παρί Σεν Ζερμαίν, Αντριέν Ραμπιό, αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την γαλλική ομάδα, σύμφωνα με την «L' Equipe»

Ο Αντριέν Ραμπιό, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από την Παρί Σεν Ζερμαίν. Το συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών τελειώνει το καλοκαίρι του 2019, ενώ τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 23χρονος κεντρικός μέσος, ρισκάρει να μείνει μια ολόκληρη αγωνιστική χρονιά εκτός δράσης, καθώς, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει, ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Αντέρο Ενρίκε, θα τον «παρκάρει» στην εξέδρα, για όλη την αγωνιστική χρονιά, ώστε να τον τιμωρήσει για αυτή του την «απειθαρχία» προς την ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Γάλλος μέσος είχε προκαλέσει «ντόρο» γύρω από το όνομά του και τον περασμένο Μάιο, όταν είχε «ξεσπαθώσει» εναντίον του ομοσπονδιακού τεχνικού των «Τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάμπς, επειδή δεν είχε συμπεριληφθεί στην 23άδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ενώ είχε αρνηθεί να είναι εντός της αναπληρωματικής λίστας, ώστε να έπαιρνε την θέση κάποιου τραυματία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς