21.8 C
Athens

Φαν’τ Σιπ: Δεν επιτρέψαμε στην Ισπανία να κάνει ευκαιρίες

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ εξέφρασε την περηφάνεια του για την ισοπαλία που απέσπασε η εθνική Ελλάδας απέναντι στην Ισπανία (1-1) και υποστήριξε πως η ομάδα του φρόντισε να είναι συμπαγής και δεν επέτρεψε στους Ίβηρες να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Βλαχοδήμου.

«Ξέραμε για το παιχνίδι, ότι θα παίζαμε με μια ομάδα που θα έχει κατοχή. Τα παιδιά αγωνίστηκαν ως ομάδα, δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν ευκαιρίες. Ο Μπακασέτας εξιλεώθηκε για το πέναλτι με το Κόσοβο. Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά, φανταστικό αποτέλεσμα. Συγχαίρω όλα τα παιδιά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο και κάναμε αλλαγές. Ο Λημνιός και ο Μάνταλος έκαναν καλή δουλειά, αλλά θέλαμε φρέσκα παιδιά. Όσοι μπήκαν τα έδωσαν όλα.

 

Ήταν ομαδική προσπάθεια. Ο Λημνιός και ο Τσιμίκας δεν είχαν πολύ χρόνο, αλλά ο Τσιμίκας είδατε ότι έβγαλε σχεδόν όλο το παιχνίδι. Αυτό το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογία. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να παίζουμε με άλλο τρόπο, αλλά τώρα παίζαμε με την Ισπανία και έπρεπε να προσέξουμε, να είμαστε συμπαγείς. Ελπίζουμε να μεγαλώσουμε κι άλλο, να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο», ανέφερε στην κάμερα της COSMOTE TV.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς