17.1 C
Athens

Ρεάλ: Δεν σκέφτεται να πουλήσει τον Έντεγκααρντ στην Άρσεναλ

Ο Μάρτιν Έντεγκαανρτ απέδειξε στην Άρσεναλ την αξία του, με τους «Gunners» να επιθυμούν την παραμονή του στο «Εμιρέιτς» και μετά το τέλος του δανεισμό του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν οι «μερένγκες».

Ο Μικέλ Αρτέτα είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του 22χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος άνοιξε και το σκορ στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό στους «16» του Europa League.

Η Άρσεναλ απέκτησε τον Έντεγκααρντ με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο νεαρός Γερμανός δικαιώνει συνεχώς τον Αρτέτα για την εμπιστοσύνη που του δείχνει.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε ειδικά στα δύο τελευταία ματς απέναντι στην Τότεναμ και τη Γουέστ Χαμ, αλλά και η γενικότερη εικόνα του έχουν οδηγήσει τον αγγλικό σύλλογο στο να κάνει μόνιμη τη μετακίνησή του στην Αγγλία.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα οι Μαδριλένοι δεν έχουν καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον νεαρό Νορβηγό στους «κανονιέρηδες», ενώ και ο ίδιος φαίνεται πως επιθυμεί την επιστροφή του στη Μαδρίτη.

Μάλιστα, πρόσφατα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του: «Όπως έχω πει πολλές φορές όταν υπογράφεις εκεί (στη Ρεάλ), ο στόχος είναι πάντα να παίζεις εκεί. Φυσικά είναι ένα μεγάλο όνειρο.

Αλλά ταυτόχρονα είμαι σε ένα ωραίο κλαμπ και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι τώρα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάσταση όπως είναι τώρα. Θα δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς