18.2 C
Athens

H Μπενφίκα διαψεύδει συμφωνία με τον Ντιέγκο Κόστα

Με την Μπενφίκα συνδέθηκε έντονα το τελευταίο διάστημα το όνομα του Ντιέγκο Γκόστα από ισπανικά δημοσιεύματα, που ήθελαν ο Ισπανό – Βραζιλιάνος επιθετικός να συνεχίζει στους «αετούς» την καριέρα του, με την πορτογαλική ομάδα ωστόσο, να αρνείται τις φήμες.

Ο πρώην επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν κατάφερε τη φετινή σεζόν να παραμείνει στους «ροχιμπλάνκος», με αποτέλεσμα να αποχωρεί από τον σύλλογο ως ελεύθερος και να αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μάλιστα, τα Μέσα της Ισπανίας ανέφεραν ότι η Μπενφίκα έχει συμφωνήσει με τον Κόστα, με κάποια από τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο και για διετές συμβόλαιο.

Παρόλα αυτά, ο πορτογαλικός σύλλογος ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και με επίσημη δήλωσή του διέψευσε τα όσα ακούγονται και γράφονται για την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή.

«H Mπενφίκα αρνείται ότι υπάρχουν συνεχείς διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα. Ο Σύλλογος επαναλαμβάνει ότι, μέχρι το τέλος της σεζόν, το επίκεντρο μας είναι αποκλειστικά η νίκη των 10 αγώνων του Πρωταθλήματος που απομένουν, αλλά και του τελικού του Κυπέλλου», ανέφερε μέσω δήλωσης η Μπενφίκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς