20.6 C
Athens

Αλγκασίμ Μπα: Δεν είναι κρυφό, για 5 χρόνια στον Ολυμπιακό!

Ο Αλγκασίμ Μπα αποκάλυψε πως έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε για σημαντικό χρονικό διάστημα με τον Αλγκασίμ Μπα. Επέμεινε και δικαιώθηκε!

Ο αρχηγός της Κ19 της Εθνικής ομάδας της Γουινέας έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ερυθρόλευκους, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, «foot224.co».

Μεταξύ άλλων, ο 18χρονος (12/11/2002) ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Δεν είναι κρυφό. Είμαι στον Ολυμπιακό. Υπέγραψα ένα πενταετές συμβόλαιο εδώ. Τα πράγματα θα γίνουν επίσημα κατά τη διάρκεια της επόμενης μεταγραφικής περιόδου. Αυτήν τη στιγμή, αυτό είναι το μοναδικό που μπορώ να πω».

Τον Φεβρουάριο, ο Ολυμπιακός έφερε υπό άκρα μυστικότητα τον Αλγκασίμ Μπα στην Ελλάδα προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο Μαντί Καμαρά φρόντισε να βοηθήσει στην προσαρμογή του, έκανε το «ψηστήρι» και η δουλειά έγινε! Μάλιστα, ο Καμαρά ήταν εκείνος που είχε αποκαλύψει, ουσιαστικά, τη διαφαινόμενη μεταγραφή, ανεβάζοντας βίντεο με τον συμπατριώτη του στα social media.

Ο Αλγκασίμ Μπα αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Είναι δεξιοπόδαρος και έχει ύψος 1,82μ., ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα λάβει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία των Ερυθρόλευκων.

https://athlosnews.gr/olympiakos-efere-ton-algkasim-mpa-stin-ellada/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς