22.6 C
Athens

Κίνδυνος ακύρωσης του Αλβανία – Αγγλία, η Αστυνομία δεν εγγυάται την ασφάλεια

Ανησυχία επικρατεί για τη διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα στην Αλβανία και την Αγγλία (28/3, 19:00), καθώς η Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αδυνατεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των ομάδων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η διεξαγωγή του αγώνα.

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Πέμπτη (25/3, 21:45) τον Άγιο Μαρίνο για την προκριματική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου, και στη συνέχεια ακολουθεί την Κυριακή η αναμέτρηση με την Αλβανία. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο αγώνας των «Three Lions» βρίσκεται στον «αέρα» και οδεύει προς ακύρωση.

Για την ακρίβεια, η Ομοσπονδία της οικοδέσποινας χώρας εξέδωσε δελτίο τύπου, όπου ενημέρωνε πως έχει λάβει επιστολή από τη Διεύθυνση Τοπικής Αστυνομίας των Τιράνων, σχετικά με το ότι οι αρχές δεν εγγυώνται τη λήψη μέτρων πριν, κατά και μετά τον αγώνα.

Μάλιστα, η Αλβανική Ομοσπονδία ζητάει την ακύρωση του αγώνα Αλβανία – Αγγλία, καθώς όπως αναφέρει σε περίπτωση διεξαγωγής του, ίσως έχει καταστροφικές συνέπειες για την εικόνα της χώρας, της εθνικής ομάδας και γενικότερα για το αλβανικό ποδόσφαιρο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς