24.8 C
Athens

Κοκόσκοφ: Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, διαθέτει παίκτες που είναι θρύλοι της EuroLeague

O Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο (21:00) στο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσε και ο προπονητής των Τούρκων Ιγκόρ Κοκόσκοφ έκανε ειδική αναφορά στους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Σλούκα και Γιώργο Πρίντεζη.

Στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής της EuroLeague ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στον Πειραιά με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Οι Τούρκοι που ταξιδεύουν σήμερα για την Αθήνα σέβονται απόλυτα τους Ερυθρόλευκους, κάτι που επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις θαυμασμού προς τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και τον Σλούκα ο έμπειρος προπονητής της Φενέρ, Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Ο προπονητής της ομάδας της Κωνσταντινούπολης ανέφερε ενόψει του αγώνα στο Φάληρο:

«Ο Ολυμπιακός έχει πολύ βαθύ ρόστερ. Διαθέτει σπουδαίους, έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες. Για την ακρίβεια, έχει παίκτες που αποτελούν θρύλους της EuroLeague! Οι αντίπαλοί μας συνδυάζουν την αθλητικότητα και το ταλέντο των νέων παικτών με την εμπειρία των βετεράνων. Σεβόμαστε παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Σλούκας και ο Πρίντεζης που δεν έπαιξαν εναντίον μας στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Κώστας Κουφός διαθέτει εμπειρία στο ΝΒΑ. Ξέρουμε ότι το να αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό στο γήπεδό του είναι πάντα δύσκολο. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχουν αποδείξει ότι μπορούν να νικήσουν τον καθένα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, ειδικά στο πνευματικό κομμάτι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς