19.1 C
Athens

Συνελήφθη 58χρονος για το ριφιφί των θυρίδων στο Ψυχικό

Ένας 58χρονος Έλληνας, σεσημασμένος για μικροαδικήματα, συνελήφθη σήμερα για τη μεγάλη κλοπή από τέσσερις θυρίδες σε υποκατάστημα του Ψυχικού τον περασμένο Νοέμβριο, που είχε ως λεία κοσμήματα αξίας περίπου 5 εκατ. ευρώ.

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο εντοπισμός DNA του 58χρονου σε σημείο διερρηγμένης θυρίδας, που οδήγησε στην ταυτοποίηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος είναι σύζυγος γνωστής τηλεπερσόνας και δεν έχει ακόμα ομολογήσει τη συμμετοχή του στη μεγάλη κλοπή.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι, το κατάστημα και σε θυρίδα που διατηρούσε στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα ο κατηγορούμενος, κατασχέθηκαν: κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας, κινητό τηλέφωνο, 2 αναδιπλούμενα μαχαίρια και 7 κατσαβίδια, καθώς και 680 ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών.

Σημειώνεται ότι ο 58χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, για αδικήματα όπως κλοπές, απάτες, υπεξαίρεση και συμμετοχή σε οργάνωση που διέπραττε απάτες με υπολογιστές.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές και απείθεια οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς