21.1 C
Athens

ΟΦΗ: Ευχάριστα νέα με Σαρντινέρο και Βαζ

Δύο επιστροφές, αλλά και σημαντικές απουσίες, στο προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ γυμνάστηκαν το πρωί της Τετάρτης (24/3), με τους Αντριάν Σαρντινέρο και Ρικάρντο Βαζ να προπονούνται κανονικά στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Αντίθετα, ο Νίκος Νιόπλιας είχε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα για μία ακόμα ημέρα. Ο Πραξιτέλης Βούρος έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν, επίσης, οι Χουάν Νέιρα και Βαχίντ Σελίμοβιτς. Θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου και Αντίλ Ναμπί.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς, Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής, αλλά και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος θα υποβληθεί σε διαγνωστική αρθροσκόπηση στο γόνατο εντός της ημέρας.

Το σημερινό (24/3) πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους στο γήπεδο. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί, για το πρωί της Πέμπτης (25/3, 11:00), στο ΒΑΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς