23.3 C
Athens

Αποχώρηση-βόμβα από τον ΣΚΑΪ: Τέλος η Αννα Μπουσδούκου

Κεραυνός εν αιθρία στο κανάλι του Φαλήρου που βλέπει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν να τινάζεται στον αέρα

Η Αννα Μπουσδούκου, η δημοσιογράφος που κρατούσε την πρωινή ενημερωτική ζώνη 10-12  του ΣΚΑΪ αποτελεί παρελθόν από το κανάλι του Φαλήρου σε μια αποχώρηση που κάθε άλλο παρά αναμενόμενη ήταν.

Η δημοσιογράφος δεν έχει δεχθεί πρόταση από κάποιο άλλο κανάλι, αλλά ενημέρωσε τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ ότι θα αναλάβει διοικητική θέση στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Με το ίδρυμα η γνωστή δημοσιογράφος είχε ήδη συνεργασία, αλλά τώρα θα αναλάβει το κομμάτι των υποτροφιών των δημοσιογράφων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real Life» η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια έχει ανακοινώσει την απόφασή της στους υπεύθυνους του καναλιού, γεγονός που τους δημιούργησε… πονοκέφαλο, καθώς είχαν βρει στο πρόσωπό της μια δημοσιογράφο που ταίριαζε απόλυτα στο σταθμό και έκανε καλά νούμερα τηλεθέασης.

Η Αννα Μπουσδούκου είχε ριχθεί στα… βαθιά όταν αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το σταθμό η Πόπη Τσαπανίδου και όχι μόνο είχε καταφέρει να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό της, αλλά τις περισσότερες φορές έκανε καλύτερη τηλεθέαση από εκείνη, που μετακόμισε και έκανε εκπομπή την ίδια ώρα στο Star.

Τώρα οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου, βλέπουν ξαφνικά τον σχεδιασμό τους εν όψει της νέας σεζόν να ανατρέπεται λίγο πριν αυτή ξεκινήσει.

Επομένως, θα πρέπει να ψάξουν να βρουν τον ή τους αντικαταστάτες της. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστεροι αντικαταστάτες της είναι οι δημοσιογράφοι που κρατούν τώρα τη ζώνη 12-2, Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα δημιουργηθεί κενό στη δική τους ώρα που επίσης θα πρέπει να καλυφθεί.

Στις άδειες της Αννας Μπουσδούκου το κενό της κάλυπτε η δημοσιογράφος του σταθμού, Μάιρα Μπάρμπα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σκέψη να οριστικοποιηθεί η δική της παρουσία στη συγκεκριμένη ζώνη.

Μια σκέψη είναι να έρθει στην ζώνη 12-2 η «μεταγραφή» του σταθμού, Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία προοριζόταν έτσι κι αλλιώς για τις ώρες 1-3, περίπου δηλαδή πάνω στην Ελένη Μενεγάκη που είναι την ίδια ώρα… απέναντι, στον Alpha.

Αν τελικά με τις… καραμπόλες που θα δημιουργηθούν έρθει στη ζώνη 12-2 η Τατιάνα Στεφανίδου το κανάλι του Φαλήρου θα γεμίσει την απογευματινή του ζώνη με εκπομπές ριάλιτι, χωρίς καμία ενημερωτική εκπομπή εκείνη την ώρα.

Προς το παρόν, όμως, όλα αυτά είναι υπό συζήτηση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς