19.3 C
Athens

Μπέιλ: Στόχος μου είναι να επιστρέψω το καλοκαίρι στη Ρεάλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει μετά το τέλος του δανείου του στην Τότεναμ το προσεχές καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τόνισε πως ήταν σωστή η απόφαση να παραχωρηθεί στους «Spurs», δεδομένου ότι το κλίμα στον ισπανικό σύλλογο δεν ήταν καλό.

Ο Ουαλός σταρ βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Ουαλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, η οποία αντιμετωπίζει την Τετάρτη (24/3) το Βέλγιο.

Δεν τίθεται θέμα απόσπαση της προσοχής για μένα. Νομίζω ότι ο κύριος λόγος που ήρθα στους Spurs φέτος ήταν για να παίξω ποδόσφαιρο πρώτα απ’ όλα», δήλωσε ο Μπέιλ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

«Πηγαίνοντας στο Euro ήθελα να ταιριάξω. Το αρχικό σχέδιο ήταν να κάνουμε μια σεζόν στο Spurs και αφού μετά την τελική φάση του Euro έχω ακόμη ένα χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το σχέδιό μου είναι να επιστρέψω, αυτό έχω προγραμματίσει», ανέφερε ο Μπέιλ και πρόσθεσε:

«Πάντα πιστεύω ότι όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά σε ένα κλαμπ, είναι ωραίο να απομακρύνεσαι διανοητικά από το περιβάλλον. Μπορεί να είναι ένα όφελος. Εστιάζουμε σε αυτά τα παιχνίδια, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Ξεχνάμε τη ζωή στο συλλόγου και επικεντρωνόμαστε σε αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς