19.5 C
Athens

Παραιτήθηκε από τη Φιορεντίνα ο Τσέζαρε Πραντέλι

Οριστικό είναι πλέον το «διαζύγιο» του Τσέζαρε Πραντέλι με τη Φιορεντίνα, με τον ιταλικό σύλλογο να γνωστοποιεί το μεσημέρι της Τρίτης (23/3) μέσω ανακοίνωσης την απόφαση του 63χρονου τεχνικού να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους.

Ο Ιταλός προπονητής αποτελεί πλέον επίσημα παρελθόν από τον πάγκο των «βιόλα», καθώς ο ίδιος αποφάσισε να λήξει πρόωρα τη συνεργασία του με την ομάδα, η οποία βρίσκεται στην 14η θέση της Serie A

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα του «Sky Sport», o νούμερο ένα υποψήφιος  για να τον διαδεχθεί είναι ο Μπέπε Ιακίνι, ο οποίος απολύθηκε από τους «βιόλα» τον περασμένο Νοέμβριο με τον Πραντέλι να τον αντικαθιστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φιορεντίνα:

«Η Φιορεντίνα επιβεβαιώνει ότι σήμερα ο προπονητής Τσέζαρε Πραντέλι υπέβαλε την παραίτησή του στη διεύθυνση του κλαμπ.

Ο σύλλογος Βιόλα, με μεγάλη λύπη, δέχτηκε το αίτημα του προπονητή και κατάλαβε τους λόγους, οι οποίοι δεν αφορούν το ποδόσφαιρο. Ο Τσέζαρε Πραντέλι είναι ο προπονητής και ο άνθρωπος που τους τελευταίους μήνες έχει δείξει σε όλους τον εαυτό του επιδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, τον βαθύ δεσμό και την αγάπη που τον συνδέει με την πόλη της Φλωρεντίας και τη Φιορεντίνα.

Ο Πρόεδρος Κομίσο, η διοίκηση, η ομάδα και όλοι οι υπόλοιπο άνθρωποι ευχαριστούν τον Τσέζαρε Πραντέλι επιθυμώντας να βρει το συντομότερο δυνατόν την ηρεμία και την ενέργεια που απαιτείται».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς