24.4 C
Athens

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οικονομικό χάσμα με Πέκχαρτ

Η περίπτωση του Τόμας Πέκχαρτ είναι πολύ δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Τσέχος φορ έχει υψηλό συμβόλαιο

Ο Παναθηναϊκός έχει ως πρώτο μέλημα του την απόκτηση ενός ξένου σέντερ φορ, με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να έχουν πάντα στη λίστα τους τον Τόμας Πέκχαρτ.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τον Τσέχο φορ, αλλά η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη. Για την ακρίβεια υπάρχει μεγάλο οικονομικό χάσμα μεταξύ του ίδιου του παίκτη και του «τριφυλλιού», ως προς τις ετήσιες απολαβές που του πρότειναν.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν για συμβόλαιο χρονικής διάρκειας τριών ετών στον Πέκχαρτ (σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τη Χάποελ Μπερ Σεβά), με ετήσιες απολαβές να είναι στις 220.000 ευρώ.

Όμως αυτό το ποσό είναι το 1/3 από αυτό που λαμβάνει από την ομάδα του Ισραήλ, καθώς το χρόνο παίρνει 600.000 ευρώ και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Αυτό σημαίνει πως ο Πέκχαρτ δεν πρόκειται μπει σε διαδικασία συζήτησης για ελεύθερη μετακίνηση στους «πράσινους» και ο μόνος τρόπος να αποκτηθεί είναι να δοθεί δανεικός από την Μπερ Σεβά, με τους Ισραηλινούς να καλύπτουν πάνω από το μισό του συμβόλαιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς