25.9 C
Athens

Μπέιλ: Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Premier League με 30 εκατ. ευρώ ετησίως

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe» ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αυτή τη στιγμή ποδοσφαιριστής σε ολόκληρη την Premier League, με τις απολαβές του να αγγίζουν ετησίως τα 30.000.000 ευρώ.

O Ουαλός σταρ τον περασμένο Σεπτέμβρη επέστρεψε στο Λονδινό και την Τότεναμ στην οποία είχε αγωνιστεί και την εξαετία από το 2007 μέχρι το 2013, με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπολόγιζε στον 31χρονο για τη φετινή σεζόν, κάτι που του είχε ξεκαθαρίσει, μία και ο επιθετικός των «μερένγκες» την περασμένη αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε μόλις 16 εμφανίσεις στη La Liga.

Η επιθυμία και η απαίτηση του Μπέιλ να αγωνίζεται περισσότερο, σε συνδυασμό με την απόφαση του Ζιντάν να μην τον συμπεριλάβει στα βασικά του πλάνα, οδήγησαν τη διοίκηση των Μαδριλένων να τον παραχωρήσει δανεικό για ένα χρόνο στην Τότεναμ.

Αν και οι επιδόσεις του πολύπειρου Ουαλού αμφισβητήθηκαν ιδιαίτερα την περασμένη σεζόν, στα «σπιρούνια» φαίνεται πως βρήκε τα πατήματά του πετυχαίνοντας 10 γκολ σε 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, εν αντιθέσει με πέρυσι που σημείωσε τρία τέρματα σε 20 ματς.

Μάλιστα, ο Μπέιλ πληρώνεται αδρά με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 30.000.000 ευρώ, γεγονός που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη σε ολόκληρο το αγγλικό πρωτάθλημα. Και όλα αυτά, τη στιγμή που η Τότεναμ σημειώνει μία θλιβερή πρωτιά στην Ευρώπη, όντας ο σύλλογος με το μεγαλύτερο χρέος, το οποίο αγγίζει τα 685 εκατ. ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς