19.7 C
Athens

Φεύγει από την Ντόρτμουντ ο Χάαλαντ αν δεν προκριθεί στο Champions League

Τελειώνει η υπομονή του Έρλινγκ Χάαλαντ με την Ντόρτμουντ, με τον Νορβηγό σταρ να ξεκαθαρίζει στον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, ότι αν η ομάδα δεν πάρει το εισιτήριο για το Champions League θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Όλη την καλή διάθεση να παραμείνει στον γερμανικό σύλλογο έχει ο 20χρονος Νορβηγός, ωστόσο έχει θέσει τους δικούς του όρους.

Συγκεκριμένα, ο Χάαλαντ ξεκαθάρισε στον εκπρόσωπό του, πως αν η Ντόρτμουντ δεν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της για την επόμενη σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να αγωνίζεται με τους Κιτρινόμαυρους.

Μάλιστα, είναι κάτι που έδειξε και μετά τη λήξη της αναμέτρησης όταν αποχώρησε προς τα αποδυτήρια φανερά νευριασμένος και πέταξε απότομα τη φανέλα προς το μέρος του Μερέ που τη ζήτησε. Βέβαια, ο ίδιος ζήτησε συγνώμη και απολογήθηκε για την πράξη του, αλλά μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.

Μετά την ισοπαλία το Σάββατο (20/3) κόντρα στην Κολωνία (2-2) η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην 5η θέση και στο -5 από την τέταρτη Άιντραχτ, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους το ερχόμενο Σάββατο (3/4).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς