19.7 C
Athens

Λέστερ – Μάντσεστερ Γ. 3-1: «Αλεπούδες» για τελικό, με άδεια χέρια εντός συνόρων οι Κόκκινοι Διάβολοι (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μείνει με άδεια χέρια εντός συνόρων για ακόμα μια σεζόν. Μετά τον αποκλεισμό από τη Σίτι στο Λιγκ Καπ και τη δεδομένη απώλεια της Premier League από το εξπρές του Πεπ Γκουαρντιόλα, η ομάδα του Σόλσκιερ απώλεσε και τις τελευταίες ελπίδες για εγχώριο τρόπαιο. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού η Λέστερ είναι σαφέστατα καλύτερο σύνολο από τους Κόκκινους Διαβόλους τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πλέον, απομένει το Europa League, εκεί όπου η Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τη Γρανάδα στα προημιτελικά και εφόσον προκριθεί, στον ημιτελικό θα βρει μπροστά της τον νικητή του ζευγαριού Άγιαξ – Ρόμα.

Οι Αλεπούδες έχουν την ευκαιρία να παίξουν στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας για πρώτη φορά από το 1969, αφού στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν ξανά εντός έδρας τη Σαουθάμπτον. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ήταν ο Ιχεανάτσο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (24′, 76′). Η Γιουνάιτεντ είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Γκρίνγουντ στο 38′, ενώ οι «αλεπούδες» πήραν ξανά το προβάδισμα με τον Τίλεμανς στο 52ο λεπτό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς