24 C
Athens

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Είδε την Κ-20 ο Νταμπίζας

Την αναμέτρηση της Κ-20 του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη του Πανιωνίου παρακολούθησε ο Νίκος Νταμπίζας

Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας ανάμεσα στις Κ-20 του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, υπό το βλέμμα του Νίκου Νταμπίζα.

Το παιχνίδι έληξε με το σκορ στο 1-1 με τους «πράσινους» να σκοράρουν με τον Σερπέζη και τον γκολκίπερ Χριστογεώργο να αγωνίζεται για πρώτη φορά με την ομάδα έπειτα από την παρουσία του στην προετοιμασία των «μεγάλων». Tο τελικό σκορ να διαμορφώθηκε από τον Δαυίδη.

Όμως οι νεαροί παίκτες δεν αγωνίστηκαν μόνοι τους, καθώς εκεί βρέθηκε και ο Νίκος Νταμπίζας, ώστε να τσεκάρει τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», ενώ το παρών έδωσε και ο Τάκης Φύσσας.

Παναθηναϊκός (Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Παπαθανασίου, Σαντικάι, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας, Ηλιάδης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ξεπαπαδάκης. Αγωνίστηκαν και οι: Σπίνος, Χριστοδουλής, Ζωγραφάκης, Παλασκώνης, Μαυρουδής, Ζαγαρίτης, Σταμούλης, Μανιδάκης.

Πανιώνιος (Κοροπούλης): Τζίνας (55′ Τζώρτζης), Ιωαννίδης (46′ Μπουσάι), Τριαντης (58′ Φλαμπούρης), Βαλιούτης, Αγγελής, Φιλων (65′ Μπρέγκου), Τσερεγκωφ (65′ Τζανέτης), Νομικός (46′ Οικονόμου, Δημήτριου (55′ Δαυίδης), Τσιντώνης (60′ Γρίβας), Δουγενης (60′ Ντούλος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς