21.4 C
Athens

Εξοργισμένος με τον Σόλκιερ ο Μπαϊγί, σκέφτεται να απορρίψει νέα πρόταση της Γιουνάιτεντ

Με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τα έχει «βάλλει» ο Έρικ Μπαϊγί, σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun», καθώς ο 26χρονος αισθάνεται ότι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον εκτιμά και δεν τον υπολογίζει, με αποτέλεσμα να σκέφτεται μέχρι και να αρνηθεί νέα επέκταση του συμβολαίου του.

Κάθε άλλο παρά σίγουρη δεν είναι η παραμονή του Έρικ Μπαϊγί στους «κόκκινους διαβόλους», με τα δημοσιεύματα της Αγγλίας να υποστηρίξουν ότι ο 26χρονος αμυντικός σκέφτεται να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στους τραυματισμούς και απουσίασε από πολλά παιχνίδια της ομάδας. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είναι πιο «συνεπής» στις υποχρεώσεις του. Η απόφασή όμως, του Γερμανού τεχνικού να τον αφήσει εκτός αποστολής από το δεύτερο παιχνίδι με τη Μίλαν για τα προημιτελικά του Europa League έκανε τον Μπαϊγί έξαλλο με τον 48χρονο τεχνικό.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μία «πηγή» μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας, ο 26χρονος αισθάνεται αδικημένος:

«Ο Έρικ έχει αρκετά τώρα. Απλά δεν αισθάνεται επιθυμητός ή σεβαστός από τον προπονητή. Δεν πιστεύει ότι παίρνει απαντήσεις ή εξηγήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται και πιστεύει ότι είναι η εύκολη επιλογή να φύγει.

«Είναι πραγματικά ντροπή γιατί ο Έρικ μας λέει πάντα ότι αγαπά το κλαμπ και αισθάνεται τον σεβασμό των οπαδών».

Τη φετινή σεζόν, ο Μπαϊγί έχει πραγματοποιήσει με τη φανέλα της Γιουνάιτετν 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι οκτώ είναι στο πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά, ο Σόλσκιερ λίγες ημέρες νωρίτερα αποκάλυψε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς