16.8 C
Athens

Χολέμπας: Τα γαμ@@@ε στο πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ (vid)

Ο Χοσέ Χολέμπας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ – παρά τη νίκη στο Λονδίνο – ωστόσο τόνισε πως η ζημιά έγινε στο πρώτο ματς και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει πλέον. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη των πλέι οφ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA: «Όταν παίζεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (σ.σ. Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ) πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλα τα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες που παίρνουν μέρος θέλουν να προκριθούν και για αυτό πρέπει να παραμένεις συγκεντρωμένος και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Υπάρχει απογοήτευση τόσο σε μένα όσο και στους συμπαίκτες μου γιατί όταν κερδίζεις με 1-0 εκτός έδρας μια αγγλική ομάδα. Η ζημιά έγινε στο πρώτο παιχνίδι που τα γαμ@@@ε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να μάθουμε και ειδικά οι νέοι παίκτες που αποκομίζουν εμπειρίες και ειδικά από εμάς τους μεγαλύτερους»

Για το αν η έναρξη των πλέι οφ μπορεί να είναι… παγίδα λόγω του αποκλεισμού από την Άρσεναλ: «Είναι καθαρά ψυχολογική η διαχείριση αυτή τη στιγμή, η Ευρώπη τελείωσε για εμάς και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, οπότε οφείλουμε να το αποδεχθούμε. Το πρωτάθλημα είναι μια άλλη διοργάνωση και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά τα δέκα παιχνίδια για να συγκεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας».

 

Για το αν μίλησε με τον Μπα μετά την αποβολή του: «Κάποιες φορές χάνεις την ψυχραιμία σου με τις αποφάσεις των διαιτητών και δεν πρέπει να το κάνεις. Κακώς αντέδρασε έτσι ο Μπα όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και συμβαίνουν αυτά στον αγώνα. Διαχειρίζεσαι διάφορα πράγματα και έτσι πρέπει να δέχεσαι και τις κόκκινες. Είμαστε ομάδα, κερδίζουμε και χάνουμε μαζί. Η ζημιά έγινε στο πρώτο παιχνίδι, όχι στο δεύτερο», επανέλαβε κλείνοντας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς