19.3 C
Athens

Μασούρας: Αξίζαμε την πρόκριση

Ο Γιώργος Μασούρας στάθηκε στα δύο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός προς το τέλος του πρώτου αγώνα και τόνισε πως η ομάδα του άξιζε να πάρει την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός άξιζε να πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Europa League έναντι της Άρσεναλ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας.

Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε στο Olympiacos TV:

«Νομίζω πως έπαιξαν ρόλο κυρίως τα γκολ που δεχτήκαμε στο πρώτο παιχνίδι, προς το τέλος του. Ως ποδοσφαιριστές δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε και να αναλογιστούμε ότι είναι δύο τα παιχνίδια και να μην παρασυρθούμε. Παρασυρθήκαμε λίγο παραπάνω, ήταν και τυχερή η Άρσεναλ, να σκοράρει δύο τέρματα προς το τέλος του παιχνιδιού, στο Καραϊσκάκη. Και νομίζω ότι άλλαξε πολλά στο ζευγάρι το ματς στο Καραϊσκάκη».

Όσο για την αναγνώριση της Άρσεναλ αναφορικά με το πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο του Ολυμπιακού, ο Μασούρας είπε: «Πάντα είναι καλό να αναγνωρίζουν οι αντίπαλοι το πόσο καλή ομάδα είσαι. Παρόλα αυτά, είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Είναι κάποιες ευκαιρίες που έχουμε στην Ευρώπη, που δεν πρέπει να τις αφήνουμε, γενικά. Μία από αυτές τις ευκαιρίες ήταν απέναντι στην Άρσεναλ, να κατορθώσουμε να περάσουμε. Πιστεύω ότι το αξίζαμε σε αυτό το ζευγάρι».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα στο Olympiacos TV:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Άρσεναλ – Ολυμπιακός 0-1:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς