17.9 C
Athens

Άρσεναλ: Τι ετοιμάζει ο Αρτέτα

Ο προπονητής της Άρσεναλ αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα συγκριτικά με την ομάδα που παρατάχθηκε στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό

Η Άρσεναλ καλείται να υπερασπιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό τη νίκη της με 3-1 από το πρώτο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (11/3).

Ο Μικέλ Αρτέτα δεν θεωρεί την πρόκριση ως τελειωμένη υπέρ της ομάδας του, για αυτό και στον επαναληπτικό του «Emirates» (18/3, 19:55) για τη φάση των «16» του Europa League θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα. Πάντως, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, είναι πιθανό να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το βασικό σχήμα της πρώτης αναμέτρησης.

Η διάταξη 4-2-3-1 αναμένεται να διατηρηθεί, με τον Λένο στο τέρμα και τους Μπεγερίν και Τίρνι στα δύο άκρα της άμυνας, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Αλλαγή ενδέχεται να προκύψει στο κέντρο της άμυνας και τον παρτενέρ του Νταβίντ Λουίζ, καθώς ο Πάμπλο Μάρι είναι πιθανό να πάρει τη θέση του Γκάμπριελ.

Παράλληλα, ο Θεμπάγιος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Παρτέι, ενώ ο Τζάκα θα παραμείνει βασικός. Ο Έντεγκααρντ θα είναι ξανά πίσω από τον Ομπαμεγιάνγκ, αλλά αυτήν τη φορά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στις θέσεις των εξτρέμ, με τον Πεπέ να παίζει δεξιά και τον Σμιθ Ρόου αριστερά αντί των Σάκα και Γουίλιαν αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται η σύνθεση της Άρσεναλ στον πρώτο αγώνα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: Λένο, Μπεγερίν, Νταβίντ Λουίζ, Γκάμπριελ, Τίρνι, Τζάκα, Παρτέι (56′ Θεμπάγιος), Σάκα (82′ Πεπέ), Έντεγκααρντ (82′ Σμιθ Ρόου), Γουίλιαν (81′ Ελνένι), Ομπαμεγιάνγκ (88′ Λακαζέτ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς