24.6 C
Athens

Στο Ρέντη ο Μαρινάκης!

Πειθαρχία, σκληρή δουλειά και αγάπη για τον σύλλογο ζήτησε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού από τους παίχτες.

Έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Με ομιλία του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ζήτησε τα αυτονόητα. Αυτά δηλαδή που θα επαναφέρουν τον Ολυμπιακό στη φυσική του θέση.

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον Σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία. Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Σε λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας, θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν. Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη Ιστορία μας!».

Στη συνέχεια παρουσίασε στους παίχτες τον νέο τους προπονητή, τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και τους συνεργάτες που θα σταθούν στο πλευρό του.
Χρέη Sport Director αναλαμβάνει ο Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ στη θέση του Chief Scout παραμένει ο Φρανσουά Μοντεστό.
Νέος team manager της ομάδας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κοκκινάκης, έπειτα από πολυετή θητεία στην ομάδα του Πανιωνίου. Ο Κοκκινάκης θα πλαισιώσει τον Κυριάκο Δουρέκα, ο οποίος διατηρείται ως Director of Team Operations της ομάδας.

Μετά τις αναγγελίες αυτές του Μαρινάκη, το λόγο πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος υπογράμμισε: «Μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με τη δουλειά μας στο γήπεδο. Να είστε σίγουρος, κύριε Πρόεδρε, ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μόνο η κορυφή!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς