23.3 C
Athens

Champions League: Ο Ράμος άφησε πίσω του τον «δάσκαλο» και μερικούς ακόμη θρύλους!

Είναι ο φυσικός ηγέτης της Ρεάλ και αυτό δεν αλλάζει! Ο Σέρχιο Ράμος πήρε και πάλι από το χέρι την «Βασίλισσα» οδηγώντας την στα προημιτελικά του Champions League μετά από 3 χρόνια απουσίας.

Βέβαια με τον ίδιο στην εντεκάδα, η Ρεάλ αποκλείστηκε τελευταία φορά από το Τσάμπιονς Λιγκ το 2015 και αυτό δείχνει πολλά.

Στο δια ταύτα, ο Ισπανός αμυντικός (το τονίζουμε) σκόραρε ξανά από το σημείο του πέναλτι και έφτασε τα 101 γκολ καριέρα με τους Μερένχες. Αλλά το νόημα της χθεσινής βραδιάς, πέραν της πρόκρισης επί της Αταλάντα βρίσκεται αλλού.

Αυτό ήταν το 15ο του γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Έχει σκοράρει, δηλαδή, περισσότερα γκολ από θρυλικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο σημερινός προπονητής του, Ζινεντίν Ζιντάν (14), ο Ρονάλντο (το φαινόμενο) (14), ο Κλόζε (14) και ο Αντριάνο (14).

Με λίγα λόγια ο «δάσκαλος» Ζιντάν, το φαινόμενο Ρονάλντο και ο… βασιλιάς των Μουντιάλ Κλόζε βλέπουν την πλάτη ενός κεντρικού αμυντικού. Όχι δε και κάποιου τυχαίου, αλλά το χαμόγελο του στη χθεσινή νίκη είχε κάθε λόγο να είναι «διπλό», από κάθε άποψη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς